Onderhoud

Onderhoud aan je auto

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je dat je met pech langs de weg komt te staan en in onveilige situaties terecht komt. Daarnaast kan je voor dure reparaties komen te staan als je er niet op tijd bij bent. Wij doen onderhoudt aan alle soort auto’s. Alle merken en zowel nieuwe als oude auto’s. Dit doen wij voor een voordelige prijs. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan vooral even contact op met Firststop Heerlen.


Een kleine beurt

Tijdens de kleine onderhoudsbeurt controleren wij jouw auto op een aantal zeer belangrijke punten. Bij de kleine beurt kijken we naar minder zaken als bij de grote beurt. Een kleine beurt is elk jaar nodig. Dit is belangrijk voor de levensduur en de veiligheid van jouw auto.


De prijs van een kleine beurt is vanaf €55,-


Grote beurt

De grote beurt is een grotere inspectie van jouw auto. We kijken hierbij naar meer punten. Deskundig onderhoud zorgt ervoor dat je auto in goede staat blijft. In het onderhoudsboekje van je staat precies wat jouw auto nodig heeft. De kosten van een grote beurt zijn natuurlijk groter als bij een kleine beurt. Deze kosten zijn afhankelijk van je auto, de fabrieksspecificaties en het aantal kilometers dat je rijdt.


De prijs van een kleine beurt is vanaf €149,-

FirstStop Heerlen – Meer dan alleen banden


Adres:

In de Cramer 14

A6411 RS Heerlen

Contact:

045 – 57 11 000

info@firststopheerlen.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag. 8:00 – 17:30

Zaterdag.