Het gaat weer warm worden een goede werking van je airco is dan nodig …..

Complete airco-onderhoudsbeurt + eventueel een aircogeurbehandeling voor jouw auto

  • Airco-onderhoudsbeurt normaal €99,- nu voor €59,- actie geldig t/m 15 augustus 2020

Ga voor een compleet pakket en kies eventueel ook voor een airco-geurbehandeling waarbij de leidingen gereinigd worden, waardoor de muffe geur uit de auto verdwijnt en de airco een frisse geur achterlaat. Firsstop Heerlen t is een professioneel autobedrijf. Kom nu langs en rijd deze zomer lekker fris!.

Airco-onderhoudsbeurt

  • Visuele inspectie
  • Controle van de bediening en pollenfilter
  • Temperatuurmeting
  • Druktest
  • Lektest
  • Recyclen en aanvullen van het koudemiddel
  • Toevoegen van fluorlekdetectievloeistof
Maak een afspraak klik hier

AIRCO SERVICE

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Ook in de winter is je airco onmisbaar, namelijk om beslagen ruiten te verhelpen.

Hoe vaak moet mijn airco gereinigd en gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij je aan om jouw airco eens per jaar te laten reinigen. Zo vertraagt en vermindert de aangroei van nieuwe bacteriën in je airco.

Airco reparaties

Soms zijn problemen met je airco niet te verhelpen met reinigen of vullen. Dan kan het zijn dat er in je systeem een onderdeel kapot is, bijvoorbeeld de condensor of ventilator. Ook dan ben je bij Firststop Heerlen aan het juiste adres.

FIRSTSTOP HEERLEN MEER DAN ALLEEN BANDEN

In de Cramer 14a
6411RS Heerlen
045-5711000

Apk – Schokdempers – Remmen service – Trekhaken Verlagingssets – Sportuitlaten – Accu’s – Uitlijnen – Skibox verhuur – Bagagebox verhuur – Opslag van uw zomer/winterbanden – Winterbanden verhuur

Wat vinden onze klanten?

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Daarom wordt onze service elke dag beoordeeld. Op dit moment geven onze klanten ons een: 8,5

APK zonder extra kosten

Verloopt de APK van je auto binnen 2 maanden? Tijd voor je APK keuring. Die plan je gemakkelijk online in bij Firststop Heerlen voor een all-in prijs, dus zónder extra kosten voor afmelden, EOBD test, etc.

Auto-onderhoud

Grote beurt, kleine beurt of oliewissel nodig? Plan je auto-onderhoud in bij Firststop Heerlen. Ken je onze merkbeurt al? Dat is merkonderhoud met behoud van fabrieksgarantie.